Test period rada Kluba

 

Poštovani članovi Internet Preferans Kluba,

 

U toku je test period rada Kluba. Test period rada Kluba će trajati dok Klub ne zaživi potpuno.

 

U test periodu igrači bez naknade dobijaju kredite koji omogućavaju korišćenje svih mogućnosti programa (pored ostalog takmičenja, igra u kredit...). Domaćin ovaj period koristi za ispravljanje grešaka i dalje usavršavanje programa.

 

Ukoliko ostanu bez kredita u test periodu, članovi Kluba mogu zatražiti od domaćina da im dodeli besplatno kredite.

 

Sve članove Kluba bih zamolio za toleranciju, da na greške ne reaguju negativno! Grešaka jednostavno mora da bude, nadam se da će sve uočene biti i brzo otklonjene. Za ozbiljnije greške će biti neophodno i objavljivanje nove verzije programa. Nova verzija se instalira kao i prva: preuzimanje (download) sa sajta i instaliranje na vašem računaru. Staru verziju ne morate deinstalirati, nova verzija ide preko stare.

 

Takođe bih zamolio sve članove, da ako primete neku grešku, obaveste domaćina Kluba ili OffLine porukom Adminu, ili pišu na mail: drstankovic@gmail.com. Potrudite se da date što tačniji opis greške (u kojoj fazi se dešava, da li uvek, ili u nekom specifičnom slučaju). Tačan opis će pomoći domaćinu da je što lakše otkloni.

 

Poželjno je da na mail šaljete i sve predloge za dalje unapređenje programa. Svaka ideja je dobrodošla! Domaćin će svaki predlog razmotriti i, ako smatra da je predlog dobar, realizovati ga.

 

S poštovanjem,

 

Stanković Dragoslav

 

U Nišu, 25.03.2020.

Nazad